Think sandalen

Sandaal
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Think 84372 90
  -50%
  Think 84372 90
  € 109,95 € 54,95
 2. Think 84593 09
  -50%
  Think 84593 09
  € 109,95 € 54,95
Sandaal
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Think sandalen

Think is niet een merk dat klakkeloos de laatste mode verwerkt in hun schoenen maar verder kijkt dan dat. Bij Think staat het draagcomfort van de schoen voorop. Het ontwerp is gestoeld op anatomische en orthopedische principes Wie mooi wil zijn moet pijn lijden gaat bij dit merk dus niet op. Het milieu hoeft bij dit merk overigens ook weinig pijn te lijden. Volgens strikte ecologische normen vindt de productie van Think schoenen plaats. Zo weten zij zeker dat de productie niet ten koste gaat van mens en natuur. Dit merken we ook in het gebruik van de natuurlijke materialen die niet behandeld zijn met chemische middelen. Dit heeft ook als voordeel dat de schoenen uitermate geschikt zijn voor dames met een chroom- of lijmstoffenallergie. In het Think assortiment vindt u verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de Think sandalen online kopen via de Van Bommel Schoenen webshop.

Think sandaal collectie

Think maakt sandalen met een geheel eigen karakter. Een Think sandaal is gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer, suède, kurk en rubber. Think sandalen zijn ook uiterst comfortabel en daarnaast ook nog eens erg leuk om te zien. De collectie Think sandalen is kleurrijk, vrolijk en onderscheidt zich van de massa. Een Think sandaal is er voor individuen die niet willen opgaan in de massa, creatief zijn en van iedere dag weer een feestje weten te maken. Think is meer dan een fraaie kwaliteitsschoen; u maakt er ook een statement mee.

Think sandalen online kopen

Voor de kleurrijke collectie Think sandalen moet u bij Van Bommel Schoenen zijn. Vanuit deze webshop kunt u naast de sandalen ook de andere modellen van Think bestellen. Naast Think bieden wij ook schoenen van andere topmerken aan. De Think schoenen hebben door hun natuurlijke bewerking wel wat extra verzorging nodig. Let op dat glansproducten de schoenen kunnen aantasten. Via onze webshop kunt u eenvoudig bijpassende onderhoudsproducten toevoegen aan uw bestelling.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.