Sebago schoenen

Sebago
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sebago Classic Cyclone
  Sebago Classic Cyclone
  € 189,95
 2. Sebago Docksides Schooner Brown Gum
  Sebago Docksides Schooner Brown Gum
  € 165,00
 3. Sebago Docksides Portland Brown
  Sebago Docksides Portland Brown
  € 149,95
 4. Sebago Gibraltar Bovina
  Sale
  Sebago Gibraltar Bovina
  € 169,95 € 84,98 Nu 50% korting
 5. Sebago Docksides Sloop Brown Gum
  Sebago Docksides Sloop Brown Gum
  € 155,00
 6. Sebago Docksides Portland suede Military Green
  Sebago Docksides Portland suede Military Green
  € 145,00
 7. Sebago Docksides Foresiders Brown Gum
  Sebago Docksides Foresiders Brown Gum
  € 175,00
 8. Sebago Clovehitch II Dark Brown
  Sebago Clovehitch II Dark Brown
  € 149,95
 9. Sebago Docksides d-taupe
  Sebago Docksides d-taupe
  € 145,00
 10. Sebago B58058W
  Sebago B58058W
  € 124,95
Sebago
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sebago

Toen de vraag naar kwalitatieve casual schoenen in 1946 toenam is het merk Sebago opgericht. Het merk heeft zijn roots in New-England waar altijd water in de buurt is. De inwoners hiervan zijn dan ook vaak op, in of naast het water te vinden. Het Sebago-meer is een grote plas in het zuiden van Maine. De naam komt van een lokale indianenstam, de Abenaki’s, en betekent letterlijk ‘grote hoeveelheid water’. Vandaar dat het niet vreemd is dat het populairste model uit de Sebago collectie de Sebago bootschoen is.  Ambachtelijke knowhow is voor Sebago altijd belangrijk geweest. Zij hebben hier altijd veel belang aan gehecht. Naast de ambachtelijke kennis hebben zij altijd een nieuwsgierigheid gehad naar nieuwe materialen, vormen en kleuren. Deze kennis en nieuwsgierigheid proberen zij te combineren om Sebago schoenen te maken die tegemoet komen aan de behoeftes van de hedendaagse consumenten.

Sebago schoenen productieproces

Alle schoenen van Sebago ondervinden hetzelfde productieproces. Als eerste wordt er een keuze gemaakt uit het fijnste leer en wordt hier vervolgens het patroon uitgesneden. Dan worden de Sebago schoenen met de hand genaaid met duurzaam nylondraad. Als laatste wordt de zool vastgemaakt met behulp van een Welt, een strook leder die helemaal rond de zool loopt. Het wordt eerst vastgenaaid aan het bovendeel van de schoen en vervolgens aan de zool, om zo een duurzame en toch flexibele onderkant te creëren.

Sebago schoenen online kopen

De klassieke bootschoen oftewel Dockside van Sebago is inmiddels een echt icoon geworden. Hij wordt met zorg vervaardigd door echte ambachtslui en is sinds de eerste versie, 70 jaar geleden, niet veranderd. Naast de klassieke Docksides heeft Sebago ook de kleurige tegenhangers gevonden in de Spinnaker. Koop de collectie Sebago schoenen online bij Van Bommel Schoenen. De schoenen van Sebago zijn verkrijgbaar voor dames en voor heren. Sebago damesschoenen verkrijgbaar vanaf maat 37 tot en met maat 41. Sebago herenschoenen verkrijgbaar van maat 39 tot en met maat 50.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.