Panama Jack Chelsea boots

Chelsea
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Panama Jack Bill C3
    Panama Jack Bill C3
    € 185,00
  2. Panama Jack Bill C1 Bark
    Panama Jack Bill C1 Bark
    € 185,00
Chelsea
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Panama Jack Chelsea boots “100% Made in Spain”

Al vanaf 1989 vindt de productie van Panama Jack Chelsea boots volledig in Spanje plaats. Waardoor alle schoenen van Panama Jack het kenmerk “100% Made in Spain meekrijgen. De Chelsea boots van Panama Jack zijn geschikt om te dragen bij alle weersomstandigheden. Bij Panama Jack worden deze boots dagelijks onderzocht op verbeteringen. Met deze verbeteringen zorgen zij ervoor dat de Panama Jack schoenen steeds langer meegaan en nog comfortabeler worden. Panama Jack is zeer betrokken bij de maatschappij en draag haar steentje bij in verschillende maatschappelijke projecten.

Collectie Panama Jack Chelsea boots

De Chelsea boot is vernoemd naar de artistieke wijk Chelsea in Londen. Hier werd de boot in de jaren ’50 vooral door modeontwerpers, kunstenaars en acteurs gedragen. Inmiddels in de Chelsea boot een echte klassieker geworden die niet kan ontbreken in je schoenencollectie. In de uitgebreide schoenencollectie van Panama Jack vindt u:

De meeste Chelsea boots hebben een uitneembaar voetbed waardoor de boots ook geschikt zijn om met een eigen inlegzool te dragen. Om ervoor te zorgen dat de Panama Jack Chelseaboots lang meegaan kunt u ze het beste beschermen en verzorgen met de onderhoudsproducten van Collonil. De juiste onderhoudsproducten staan vermeld bij de schoen.

Chelsea boots van Panama Jack online kopen

Wil u zelf het comfort van Panama Jack Chelsea boots ervaren? Bestel deze dan snel online bij van Bommel schoenen. Als u uw bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst heeft u de schoenen de volgende dag al in huis. Zijn de schoenen niet zoals u had gedacht? Geen probleem u heeft 14 dagen de tijd om de schoenen gratis retour te zenden. Niet kunnen slagen bij de Chelseaboots? Bekijk dan de rest van Panama Jack heren- en damesschoenencollecties.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.