Greve veterschoenen

Veterschoen
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Greve 4972 3031
  Greve 4972 3031
  € 259,95
 2. Greve 4972 2713
  Greve 4972 2713
  € 279,95
 3. Greve Cabarnet 1230 05
  -50%
  Greve Cabarnet 1230 05
  € 299,95 € 149,97
Veterschoen
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Greve veterschoenen: rijk van kleur

Het Nederlandse schoenenmerk Greve is in 1898 opgericht in Waalwijk. Het productieproces van een Greve veterschoen bestaat uit vele handelingen. Het begin van dit proces start altijd met het selecteren van de juiste ledersoorten, voor het bovenwerk van de schoen gebruikt Greve zacht kalfsleder uit de Alpen. Elke huid wordt apart beoordeeld en bekeken om te zien welke stukken het beste geschikt zijn voor bepaalde delen van de schoen op deze manier gaat het leder zich niet vervormen. Als de huiden gesneden zijn worden de lederen delen aan elkaar gestikt waardoor de schacht ontstaat. Om te zorgen dat het leder niet uit loopt maakt Greve gebruik van ‘zwikken’ tijdens deze handeling wordt de schacht met tientallen spijkertjes handmatig om de leest gespannen. Greve veterschoenen hebben een optimale schokdemping tijdens het lopen, door het gebruik van kurk en cambreur. Tenslotte worden de schoenen op het laatst van het productieproces gefinisht, hierbij wordt de schoencrème laag voor laag op de leerhuid aangebracht. Door het gebruik van deze methode zijn Greve veterschoenen in rijke kleuren verkrijgbaar.

Goodyear Greve schoenen

De Greve veterschoen worden op verschillende maakwijzen gemaakt volgens de Goodyear methode en de Blake maakwijze. De collectie van Greve is zeer uitgebreid, van casual sneakers en boots tot monkstraps, brogues en mocassins. De collectie is voor de modebewuste man gemaakt die graag stijlvolle en modieuze schoenen draagt maar daarnaast ook een ambachtelijke kwaliteit erg belangrijk vindt. Greve is er in geslaagd om een gehele collectie te bouwen op die combinatie van mode en kwaliteit. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om bij Greve geheel uw eigen schoenen te ontwerpen. Deze schoenen worden precies op maat gemaakt precies naar uw wensen. Met alleen een Greve veterschoen is uw outfit natuurlijk nog niet compleet, wij bieden ook bijpassende Greve riem om het geheel af te maken. Voor meer informatie over de Greve riemen kunt u een email sturen naar onze klantenservice.

Greve veterschoenen kopen bij Van Bommel Schoenen

Greve veterschoenen bekijkt en koopt u online bij Van Bommel Schoenen. De verzending en het eventueel retour zenden van Greve veterschoenen is kosteloos. U kunt de schoenen van Greve eenvoudig bestellen en betalen met Afterpay: achteraf betalen. Op deze manier betaald u de schoenen  pas nadat u ze thuis heeft kunnen passen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.