Giorgio riemen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maak uw outfit compleet met een Giorgio riem

Als sinds 1958 produceert het Italiaanse merk Girogio tijdloze modellen herenschoenen van uitstekende kwaliteit. Net zoals bij de productie van de schoenen worden Giorgio riemen met de hand gemaakt van de beste ledersoorten en door uitstekend vakmanschap. Op dit moment is het merk er populair in Nederland maar de ambities van het Italiaanse merk reiken verder.  Succes van het merk is te danken aan het 100% made in Italy vakmanschap, de kwaliteit van de gebruikte ledersoorten, de aandacht tijdens alle fases van de productie en de  uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Giorgio streeft ernaar om in de toekomst verkooppunten over de gehele wereld te realiseren. Een outfit van de man is pas compleet als hij bij zijn schoenen een bijpassende riem draagt. Een riem heeft niet meer alleen een functionele functie  om te zorgen dat de broek goed blijft zitten maar is ook een echt mode item.

Giorgio riemen zelf op maat maken

Elk seizoen worden er weer andere prints en motieven gebruikt in de collectie en zijn er bij de schoenen weer bijpassende Giorgio riemen verkrijgbaar. Tijdens het productieproces worden verschillende methoden gebruikt om de Giorgio riemen en schoenen in te kleuren en te finishen. In de Giorgio collectie zijn zowel geklede als casual schoenen verkrijgbaar met bijpassende riem. Als u twijfelt of een riem perfect bij de schoenen past kunt u contact opnemen met onze klantenservice zij adviseren u graag bij het maken van een keuze. Giorgio riemen zijn ook op maat te maken, voor meer informatie hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice via webshop@vanbommelschoenen.nl. U kunt een Giorgio riem ook zelf op maat maken of dit bij een schoenmaker laten doen.

Riemen van Giorgio online bestellen

Giorgio riemen en bijpassende Giorgio schoenen koop je online bij Van Bommel Schoenen of in onze herenwinkel in Breda. De verzending en het retour zenden van Giorgio herenschoenen is kosteloos bij een bestelbedrag vanaf €50. Als u de riemen eerst wil passen bent u van harte welkom in onze herenwinkel aan de Korte Brugstraat in Breda. Hier kunnen de riemen ook voor u op gemaakt worden.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.