Giorgio laarzen

Laars
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Giorgio 65371/01 Cervaro
    Giorgio 65371/01 Cervaro
    € 199,95
Laars
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Giorgio staat bekend om kwaliteit, originaliteit en comfort

Het verhaal van Giorgio begon decennia geleden toen een kleine fabriek werd geopend die klassieke schoenen produceerde. De Italiaanse markt was de springplank voor Giorgio, maar het merk is ook populair in Nederland en België. Giorgio drukt de ‘made in Italy’ stempel door de Italiaanse liefde die je voelt als je de schoenen van Giorgio ziet. Giorgio vindt een aantal dingen belangrijk bij het produceren van schoenen. Ten eerste moeten de materialen van de beste kwaliteit zijn. Ten tweede moeten de schoenen van Giorgio de smaak van mensen interpreteren, maar wel uniek zijn. Ten slotte moet er altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn. Giorgio blijft vernieuwen en daardoor is het merk constant op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Giorgio laarzen zijn perfect voor koud weer

Er zijn moeilijke en lange bewerkingen nodig voordat de Giorgio laarzen zijn zoals je ze in de winkel ziet. De schoenmakers van Giorgio zijn uiterst zorgvuldig en geven een Italiaanse smaak aan de Giorgio laarzen. Ze maken alle schoenen, waaronder de Giorgio laarzen, met veel passie en liefde. Elegant, traditioneel, innovatief en comfortabel: dat zijn de Giorgio laarzen. Perfect voor koud weer waar u op zoek bent naar een elegante, maar warme look. De Giorgio laarzen bieden het allemaal.

Bestel uw favoriete nieuwe laarzen van Giorgio vandaag nog in onze webshop

De Giorgio laarzen zijn super comfortabel en modieus. Als u overtuigt bent, wacht dan niet te lang met bestellen. Voor u het weet zijn de Giorgio laarzen uitverkocht. Als u op werkdagen voor 17:00 bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende dag in huis. Heeft u nog vragen over de Giorgio laarzen of de bezorging ervan? Schroom dan niet om de klantenservice te benaderen. U kunt de klantenservice contacteren via de mail, telefoon en chat. U bent ook 7 dagen per week welkom in onze winkels in Breda.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.