El Naturalista schoenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

El Naturalista schoenen

Bij El Naturalista schoenen draait alles om het maken van eerlijke schoenen. ‘Trying a better way’ zoals het merk dit zelf zo mooi zegt. In een wereld waarin handwerk steeds schaarster lijkt te worden, is een merk als El Naturalista er één om te koesteren. Het merk combineert vakmanschap met innovatie. Dit gebeurt in eigen fabrieken, welke gevestigd zijn in Spanje en Marokko. Door een nauwe samenwerking met de fabrieken kunnen de hoge kwaliteitseisen worden gewaarborgd. Het merk gelooft in duurzaam ondernemen en zet zich daarom in voor mens en milieu. Zo heeft El Naturalista schoenen een eigen Code of Conduct, stimuleert het lokale economische ontwikkeling en steunt het verschillende goede doelen.

El Naturalista schoenen collectie

El Naturalista schoenen worden vervaardigd van verschillende leersoorten, met elk specifieke eigenschappen. Wat de leersoorten met elkaar gemeen hebben, is dat ze allen op een traditionele wijze worden bewerkt en van een hoogwaardige kwaliteit zijn. En dit merkt u tijdens het dragen. El Naturalista schoenen hebben een hoog draagcomfort en goede pasvorm. De ontwerpen zijn eigentijds, uitgevoerd in neutrale kleuren en voorzien van subtiele details. Hierdoor zijn de schoenen van dit merk goed te combineren en meerdere seizoen te dragen. Bij van Bommel vindt u een ruime collectie schoenen. Zo zijn er stoere El Naturalista enkellaarsjes en comfortabele El Naturalista sandalen.

Uw favoriete paar El Naturalista schoenen online bestellen bij van Bommel Schoenmode

Overweegt u een nieuw paar El Naturalista schoenen aan te schaffen, dan kan dat eenvoudig in onze webshop. Wij voeren een grote collectie dames-, en herenschoenen van topmerken. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zullen wij er alles aan doen om uw pakket zo snel mogelijk te verzenden. Voor u het weet heeft u uw schoenen in huis en kunt u deze in alle rust passen. Naast onze online shop hebben wij fysieke schoenenwinkels in Breda. Ook hier helpen wij u graag in uw zoektocht naar het perfecte paar schoenen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.