Collonil Bescherming

Bescherming
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Collonil Carbon Pro spray
  Collonil Carbon Pro spray
  € 14,99
 2. Collonil Waterstop spray
  Collonil Waterstop spray
  € 8,99
 3. Collonil Metallic spray
  Collonil Metallic spray
  € 8,99
Bescherming
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bescherm uw schoenen met de producten van Collonil

Om lang loopplezier te hebben van uw schoenen is het belangrijk dat u de juiste verzorgingsproducten gebruikt. De verzorging van uw schoenen begint bij de bescherming van de schoen. Met de beschermende Collonil producten kunt u uw schoenen beschermen tegen vuil- en vocht. Het is belangrijk dat u de schoenen regelmatig in sprayt. (1x in de twee weken bij dagelijks gebruik) Als schoenen vies zijn is het van belang dat u deze eerst schoon borstelt voordat u deze weer gaat insprayen. In ons assortiment vindt u de volgende sprays:

Kleurloze sprays voor alle materialen

In ons assortiment vindt u kleurloze beschermende sprays die geschikt zijn voor alle materialen zoals de Collonil Carbon Pro spray en de Collonil Nano Pro spray.

Beschermende sprays voor suède schoenen

Uw suède schoenen kunt u beschermen met de Colloni Suède + Nubuck spray. Deze spray bevat naast de beschermende eigenschappen ook een kleur. Daarmee kunt u de kleur van uw suède schoenen weer ophalen als deze kleur valer is geworden.

Ultieme bescherming van uw schoenen met de Collonil Carbon Pro

Met de Collonil Carbon Pro spray zorgt u ervoor dat uw schoenen optimaal beschermt zijn tegen vocht- en vuil. Deze Collonil spray is ontwikkeld met gebruik van de carbon-technologie. Waterdruppels en vuil glijden van het materiaal af, terwijl vocht het materiaal niet in kan. Door het gebruik van deze techniek gaat de ademende werking van leer en suède niet verloren.

Bestel Collonil beschermingsproducten online bij van Bommel schoenen

Heeft u de juiste bescherming voor uw schoenen gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online bij van Bommel schoenen. Als u uw bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst heeft u de Collonil bescherming producten de volgende dag al in huis. Heeft u vragen over het gebruik van de onderhoudsproducten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de chat, mail of telefoon.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.