Collonil

Collonil
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
Collonil
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Verzorg uw schoenen met Collonil onderhoudsproducten

In 1909 is Collonil in Duitsland gelanceerd als het premiummerk op het gebied van schoenverzorgingsproducten. Tot op de dag van vandaag worden alle producten nog steeds vervaardigd in Duitsland. Het ‘Made in Germany’ label staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Inmiddels is Collonil wereldwijd bekend en is het dé productenlijn voor schoenenverzorging.

Bescherming, verzorging en reiniging voor uw schoenen

Vanaf 1909 heeft Collonil de technieken voor schoenverzorging steeds opnieuw ontwikkeld. Het is allemaal begonnen met Leather Oil voor gladleer. In 1962 werd de Outdoor range geïntroduceerd en in 1968 deed de spuitbus zijn intrede. Spuitbussen zijn inmiddels de basis geworden voor het onderhouden van uw schoenen.

Met de producten van Collonil kunt u uw schoenen beschermen, verzorgen, reinigen of kleuren. Voor iedere van deze activiteiten heeft Collonil een passend product. De producten van Collonil zijn zeer uitlopend voor verschillende materialen zoals suède, nubuck, textiel en verschillende soorten leer.

Collonil heeft verschillende productreeksen:

  • 1909 Premium Quality: Deze leerverzorging staat voor meer dan een eeuw traditie, vakkennis en kwaliteit. Het zijn producten die met liefde, aandacht en volgens de hoogste standaarden vervaardigd worden. U voelt en ziet de kwaliteit van deze producten direct nadat u het heeft aangebracht op schoenen, jassen of tassen.
  • Carbon range: Door de extreem sterke carbon structuur is dit dé high tech schoenverzorging van Collonil. Na het beschermen of verzorgen glijden waterdruppels en vuil van het materiaal af. Vocht kan het materiaal niet in en het ademende effect van de schoen wordt niet aangetast. Het meest gangbare product in deze range is de Carbon Pro spray, die geschikt is voor alle materialen.
  • Organic range:
  • Classic range: Hiermee kunt u uw schoenen, jassen en tassen optimaal beschermen en verzorgen. Zoals de Collonil lack mousse. Deze mousse houdt uw lakschoenen in optimale conditie.

Naast de 1909 Premium Quality lijn, Outdoor range en de Carbon range zijn er ook nog de Organic range en de Classic range waarmee u uw schoenen, jassen en tassen optimaal kunt beschermen en verzorgen.

Koop schoenverzorgingsproducten van Collonil online bij van Bommel Schoenen

Heeft u specifieke vragen over de verzorging van uw schoenen? Neem gerust op met onze klantenservice via webshop@vanbommelschoenen.nl. De sprays, schoencrèmes en reinigingsproducten van Collonil koopt u eenvoudig online bij van Bommel Schoenen. Als u uw bestelling op werkdagen voor 17:00 is geplaatst dan heeft u deze de volgende dag al in huis.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.