Chalrose

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chalrose

Het Nederlandse merk Chalrose is in 2012 opgericht door Marieke. Zij had zelf een tas gekocht uit een wintercollectie van een bestaand tassenmerk, maar merkte dat deze in de kast verdween zodra het volgende seizoen zich aandiende. Dit vond zij niet alleen zonde van haar geld, maar ook een gedoe om haar spullen steeds over te hevelen van de ene naar de andere tas. Om over de invloed op het milieu nog maar te zwijgen. Geïnspireerd door dit ‘probleem’ besloot zij om zelf een collectie tassen te ontwerpen, die door een simpele aanpassing helemaal zomer- of winterproof te maken zijn. Met als resultaat een prachtige collectie lederen tassen die sieren om hun eenvoud. Door middel van een simpel kliksysteem zijn de tassen geheel te personaliseren en aan te passen tot unieke accessoires. Er zijn verschillende clicks verkrijgbaar, zoals franjes, tassels, bloemen, veren en kraaltjes die door middel van drukknopen op de tas bevestigd kunnen worden. Maar ook zonder de clicks zijn de producten van Chalrose plaatjes om te zien.

Een tijdloos design van milieuvriendelijk leder

De producten van Chalrose zijn vervaardigd van hoogwaardig leder dat op een milieuvriendelijk wijze is behandeld. De collectie bestaat uit verschillende modellen die zijn te herkennen aan hun tijdloze design en stijlvolle uitstraling. Zo is er de Chalrose Dopio Bag, wat in het Italiaans dubbel betekend. Deze tas kan aan twee zijden gedragen worden. De ene zijde heeft een handgemaakte lederen reepjestextuur, de andere zijde is vervaardigd van soepel gladleder. De Chalrose Back shopper is super veelzijdig en kan zelfs op drie manieren gedragen worden: als rugzak, schoudertas of crossbody. Daarnaast is er nog de Chalrose City Bag, een ruime handtas waar u alles in kwijt kunt. Een laptop, smartphone, tablet, agenda, het past er allemaal met gemak in! De tassen van Chalrose zijn voorzien van een georganiseerd interieur, zo blijft uw tas te allen tijden overzichtelijk. 

Chalrose bij van Bommel Schoenmode

In onze webshop hebben wij de mooiste modellen van Chalrose voor u geselecteerd. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken is uw bestelling bij ons zo geplaatst. Binnen een paar klikken doorloopt u onze eenvoudige bestelprocedure waarin u de keuze heeft uit diverse betaalmethoden. Zo kunt u er bij ons ook voor kiezen om te betalen via AfterPay. In dit geval betaalt u achteraf, als uw bestelling is aangekomen en u besluit de tas te houden.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.