Blundstone laarzen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blundstone laarzen

Al sinds 1870 staan de laarzen van Blundstone bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en ultieme draagcomfort. Inmiddels is het van origine Tasmaanse Blundstone uitgegroeid tot één van de grootste, meeste herkenbare schoenenmerken en worden de producten wereldwijd verkocht. Ondanks het grote succes is Blundstone zijn familiewaarden nooit uit het oog verloren en doet het er alles aan om zijn reputatie hoog te houden. De Blundstone laarzen van nu zijn dan ook helemaal zoals u van Blundtsone mag verwachten: van de beste kwaliteit en met een ultiem draagcomfort.

Een ultiem draagcomfort op elk moment van de dag – Blundstone laarzen

Dat draagcomfort een belangrijk aspect is voor Blundstone moge wel duidelijk zijn. Maar wist u al waarom de Blundstone laarzen zo heerlijk dragen? Dat hebben zij mede te danken aan het door Blundstone zelf ontwikkelde Shock Protection System. Dit doordachte systeem zorgt ervoor dat de schokken die tijdens het lopen ontstaat beter worden opgevangen en zelfs met 33% worden verminderd. Dit heeft een positief effect op vermoeide voeten, benen en rugklachten. Hierdoor zijn de  Blundstone laarzen uitermate geschikt voor intensief gebruik, als u voor u werk veel moet lopen of staan, of er juist in uw vrije tijd een actieve levensstijl op na houdt. Nog een leuk feitje over Blundstone is dat het merk zich hard inzet voor een schonere wereld. Milieuverantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van Blundstone’s bedrijfsvoering. Zo wordt het gebruik van grondstoffen, chemicaliën en fossiele brandstoffen tot een minimum beperkt. Er wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van recyclebare materialen, zowel voor de productie van elk nieuw paar Blundstone laarzen als voor het benodigde verpakkingsmateriaal.

Blundstone dames- en herenlaarzen bestelt u online bij van Bommel Schoenen

In onze webshop vindt u een grote collectie Blundstone laarzen, zowel voor dames als voor heren. De designs zijn minimalistisch, zonder teveel poespas, wat juist zorgt voor een eigentijdse en stoere look. De laarzen zijn veelzijdig en multi-inzetbaar waardoor ze een echte toevoeging zullen vormen aan uw garderobe. Het bestellen van een paar nieuwe Blundstone laarzen is bij ons heel eenvoudig. En wanneer uw bestelling op werkdagen voor 17.00 uur bij ons binnen is, heeft u deze de volgende dag vaak al in huis! Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. 

 

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.