Blundstone Chelsea

Chelsea
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Blundstone 150 Classic Anniversary
    Blundstone 150 Classic Anniversary
    € 189,95
  2. Blundstone 550
    Blundstone 550
    € 179,95
Chelsea
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Blundstone Chelsea

Blundstone is een Australisch merk dat al sinds 1870 bekend staat om haar stoer Chelsea boots met uitstekend draagcomfort. De Blundstone Chelsea laarzen zijn niet weg te denken uit het hedendaagse straat beeld over heel de wereld. Het draagcomfort van de Blundstone Chelsea boots is door het merk zelf ontwikkeld. Het zogeheten Shock Pretection System zorgt ervoor dat de schokken die het lichaam moet opvangen tijdens het lopen met minstens 33% worden verminderd. Door deze uitstekende demping zijn de Blundstone Chelsea laarzen uitermate geschikt voor mensen die voor hun beroep lang moeten staan en veel moeten lopen.

Blundstone Chelsea boots: Maatschappelijk verantwoord & comfortabel

Blundstone is constant bezig om het SPS systeem verder te ontwikkelen en te verbeteren. De huidige collectie is al voorzien van het SPS max comfort, dit systeem zorgt ervoor dat de energie die vrijkomt bij het lopen met elke stap verdwijnen via de schoenzolen in plaats van dat het lichaam de schok opvangt. De Blundstone Chelsea laarzen hebben een uitneembaar voetbed waardoor de schoenen ook uitermate geschikt zijn voor mensen met een eigen steunzool. Draagcomfort is niet het enige waarmee Blundstone zich onderscheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij dit Australische merk. Door tijdens de productie van de schoenen en verpakkingen zoveel mogelijk gebruik te maken van recyclebare materialen draagt Blundstone mee aan positieve ontwikkeling voor het milieu.

Blundstone Chelsea boots online kopen

De bekendste modellen van Blundstone zijn natuurlijk de Classic en de Classic Comfort maar de collectie wordt elk seizoen met nieuwe modellen uitgebreid. De Blundstone Chelsea boots zijn de trend van dit najaar. Voor dames zijn ze zowel leuk te combineren met een jurkje of rokje of met een skinny of boyfriend jeans. De heren kunnen de Blundstone Chelsea leuk combineren met een opgerolde broekspijp. Ideaal voor de herfst en winter is dat de schoenen ook nog eens water afstotend zijn. Blundstone Chelsea laarzen shopt u online bij Van Bommel schoenen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.