Panama Jack heren sandalen

Sandaal
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Panama Jack Fletcher Basics C1
  Panama Jack Fletcher Basics C1
  € 129,95
 2. Panama Jack Salton C17
  Panama Jack Salton C17
  € 109,95
 3. Panama Jack Sauron C4 Khaki
  Panama Jack Sauron C4 Khaki
  € 109,95
 4. Panama Jack Sauron C2
  Panama Jack Sauron C2
  € 109,95
Sandaal
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Panama Jack sandalen voor heren

Ga het avontuur aan en kies dit seizoen voor een paar Panama Jack sandalen voor heren. Want wat uw bestemming ook is, welk landschap u ook wilt betreden, geen afstand is te groot met Panama Jack. Maar u hoeft echt geen bergen te beklimmen wilt u gaan voor een paar Panama Jack sandalen voor heren. Ook als u graag wandelt of gewoon op zoek bent naar een paar comfortabele sandalen voor elke dag zijn de sandalen van Panama Jack een goede keuze. De kracht achter het merk zit hem namelijk in een ijzersterk design, hoge kwaliteit en ultiem draagcomfort.

‘A way of life’ – Panama Jack

Het verhaal achter Panama Jack begint in 1989. Het was de Spaanse Antonio Vincent die met het idee kwam een merk te creëren met schoenen voor mensen die het dagelijkse avontuur opzoeken. Inmiddels worden de schoenen van Panama Jack al meer dan 25 jaar op dezelfde ambachtelijk wijze vervaardigd, met aandacht voor zelfs de allerkleinste details. Net als bij de schoenen vindt de productie van de Panama Jack heren sandalen volledig plaats in eigen land. Hierbij worden enkel de beste leersoorten en andere hoogwaardige materialen gebruikt. Dit resulteert in een ultiem draagcomfort, waardoor geen afstand te groot is voor de Panama Jack sandalen voor heren. Naast het vervaardigen van duurzame schoenen houdt Panama Jack zich ook bezig met mens en milieu. Zo garandeert het merk goede arbeidsomstandigheden voor haar werknemers en doet het alles wat mogelijk is om het milieu te beschermen en mensen overal ter wereld te helpen door middel van sociale projecten. Met een paar Panama Jack sandalen geeft u niet alleen uzelf iets moois, maar draagt u ook een beetje bij aan een beter wereld.

Panama Jack sandalen voor heren bestelt u online bij van Bommel Schoenmode

In onze webshop vindt u een grote collectie Panama Jack sandalen, welke elk seizoen wordt aangevuld met de nieuwste modellen. De Panama Jack sandalen voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zijn er sandalen met een open en dichte neus, het is maar net wat u zelf prettig vindt. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken is uw bestelling bij van Bommel Schoenmode zo geplaatst. Bestellen in onze webshop is uiteraard geheel veilig en zo gedaan. Binnen een paar stappen doorloopt u ons eenvoudige bestelproces. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Onze klantenservice staat graag voor u klaar.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.