Palladium herenschoenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Palladium herenschoenen

Palladium was voor de tweede wereldoorlog een Franse vliegtuigbandenfabriek maar toen de vraag naar vliegtuigbanden dramatisch daalde, zijn ze overgestapt op het vervaardigen van de bekende Palladium schoenen. Dankzij deze overstap kunnen we nu genieten van deze fijne stoere schoenen die zo ongelooflijk functioneel, comfortabel en duurzaam zijn dat zelfs het Franse vreemdelingenlegioen overstag is gegaan.

Palladium herenschoenen collectie

Vandaag de dag is het oorspronkelijke ontwerp gebruikt als basis om een mooie en stoere collectie neer te zetten. Palladium herenschoenen zijn in vele mooie kleuren en wassingen canvas te verkrijgen maar ook in leer met een heerlijk warme voering. Het populairste model uit de collectie is de Palladium Pampa High veterboot. Deze boot heeft de kenmerkende rubber neus en is gemaakt van stevig canvas. Dit model is in vele designs verkrijgbaar voor zowel heren als dames.

Palladium herenschoenen online

Palladium schoenen online vindt u bij vanbommelschoenen.nl Uw favoriete paar herenschoenen gevonden binnen onze Palladium herenschoenen online collectie? Dan kunt u deze zorgeloos bestellen binnen onze webshop. Bestellen kan geheel veilig en snel, want wanneer u bestelling voor 17.00 geplaatst is verzenden wij deze direct. Uw bestelling wordt dan in de meeste gevallen de volgende dag al bij u thuis bezorgt. Twijfelt u nog, of heeft u vragen dan staan wij graag voor u klaar om u te adviseren. U kunt ons telefonisch bereiken of een bezoekje brengen aan onze herenschoenenwinkel aan de Grote markt te Breda. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment Palladium herenschoenen en staat ons team 7 dagen per week klaar om u van advies te voorzien.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.