Magnanni heren boots

Bootie
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Magnanni 18906 Conac
    Magnanni 18906 Conac
    € 339,95
  2. Magnanni 18905 conac
    Magnanni 18905 conac
    € 329,95
Bootie
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Magnanni heren boot

De Magnanni heren boots zijn de ideale schoenen voor mannen die van eenvoud, kwaliteit en een tijdloos design houden. Dit Spaanse merk is in 1954 opgericht in Almanse in Spanje en is uitgegroeid tot een merk dat internationaal bekend staat om de hoge kwaliteit en innovatief vakmanschap. De schoenmakers van Magnanni zijn echte ambachtslieden die pas na een jarenlange training aan deze schoenen mogen werken. Magnanni was een van de eerste schoenenfabrikanten die het leer van hun schoenen met de hand verfde. Een ander kenmerkend element van deze fabrikant, is de met de hand genaaide Opanko zool. De Magnanni heren boots kunt u online kopen in de webshop van de Authorised Van Bommel webshop op vanbommelschoenen. U hebt ze dan vaak al de volgende dag in huis.

Magnanni heren boots

In ons assortiment vindt u verschillende soorten schoenen van dit merk waaronder de Magnanni heren boots. De luxe schoenen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leersoorten. Het design kenmerkt zich door een ‘less is more’ benadering waarbij de aandacht ligt op de details van de afwerking. Hierdoor is het duidelijk te zien dat deze schoenen gemaakt zijn door echte vaklui. Wij raden u aan om de foto’s op de website te bekijken zodat u een goed beeld kunt krijgen van de prachtige schoenen. U kunt ook een van de Van Bommel winkels bezoeken in Breda om de schoenen die u op het oog heeft te passen. Via de webshop kunt een paar apart laten zetten.

Magnanni heren boots online kopen

De Magnanni heren boot kunt u eenvoudig bestellen via vanbommelschoenen. Indien uw bestelwaarde hoger is dan 50 euro dan betaalt u geen verzendkosten. Naast de prachtige schoenen hebben wij ook schitterende riemen van dit merk in ons assortiment. Die matchen niet alleen geweldig met de Magnanni schoenen maar zijn ook vaak goed te combineren met andere schoenen van topmerken die wij verkopen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.