Lorenzi herenschoenen

Lorenzi
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Lorenzi 9050 mas 02
    -20%
    Lorenzi 9050 mas 02
    € 219,95 € 175,96
Lorenzi
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lorenzi herenschoenen ‘Made in Italy’

Lorenzi staat bekend om haar verfijnde en opzichtige herenschoenen. Alle Lorenzi herenschoenen worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië. Van daar de schoenen vol trots het ‘made in Italy’ kenmerk dragen. Lorenzi streeft ernaar om een Italiaans kwaliteitsproduct neer te zetten. Voor de verschillende onderdelen van de schoenen wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd door een gekwalificeerd team. Lorenzi is constant bezig met innoveren om de productietechnieken te verbeteren en duurzame kwaliteit herenschoenen te maken.

Collectie Lorenzi herenschoenen

Elke seizoen selecteren wij voor u een aantal Lorenzi herenschoenen die u terugvindt in onze collectie. In de collectie vindt u zowel geklede als casual schoenen. Zo is er voor elke gelegenheid een geschikte schoen te vinden. De Lorenzi herenschoenencollectie bevat de volgende modellen:

Om lang plezier te hebben van uw Lorenzi herenschoenen raden wij aan om de juiste onderhoudsproducten te gebruiken. Bij elke schoen staat aangegeven welke onderhoudsproducten u het beste kan gebruiken om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw schoenen. Als u vragen heeft over onderhoudsproducten kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Lorenzi herenschoenen online kopen

Lorenzi herenschoenen bestel je online bij Van Bommel Schoenen. De schoenen worden kosteloos naar u verzonden en indien de schoenen niet goed zijn kunt u deze ook weer gratis retour zenden. U heeft bij ons de mogelijkheid om de Lorenzi herenschoenen met Afterpay achter te betalen. Op deze manier betaald u de Lorenzi schoenen op uw gemak thuis heeft kunnen passen. Er is ook de mogelijkheid om de schoenen te reserveren en in onze herenwinkel in Breda te komen passen. Hier staat ons team 7 dagen per week voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies bij aankoop bij een paar Lorenzi herenschoenen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.