Franceso Benigno herenschoenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De heren schoenen van Francesco Benigno een collectie vol Eye-catchers

Het Italiaanse merk Francesco Benigno produceert als sinds de vroege jaren twintig van de vorige eeuw handgemaakt herenschoenen. Vandaag de dag is de familie al drie generaties van schoenproducenten verder. De kennis en traditie van het Italiaanse vakmanschap ik van generatie op generatie overgebracht. Het merk hecht veel waarde aan het traditionele Italiaanse schoen die constant verbeterd wordt door productinovatie. Voor deze schoenen worden alleen de beste leder soorten gebruikt. De ambachst man beoordeeld de elasticiteit, stabiliteit, flexibiliteit, kracht en de zachtheid van het leder. Vervolgens wordt de vorm met de hand uit het leder gesneden, deze handeling eist bijzondere aandacht en ervaring. Kenmerkend voor Francesco Benigno herenschoenen is het gebruik van bijzondere kleurcombinaties in haar collecties. Dit kleurgebruik maat de schoenen van Francesco Benigno echte “eye-catchers”. Met een schoen uit deze collectie haal je gelijk je hele outfit op.

Francesco Benigno herenschoenen van kwaliteit

Heel de collectie Francesco Benigno herenschoenen is handgemaakt met aandacht voor detail. Een Francesco Benigno schoen heeft een productiecyclus van zeven dagen, deze tijd is er nodig voor de zorgvuldige productie en afwerking van de schoenDe meest gebruikt productie methode is de “black-methode”. Elke schoen wordt gekleurd en geschaduwd met handwerk waardoor elk paar Francesco Benigno herenschoenen uniek is. In eerste instatie voor de schoen gemaakt van ongekleurd kalfsleder, vervolgens wordt de schoen met de hand ingekleurd met drie of vier natuurlijke kleurstoffen. Elk paar schoenen wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat het paar de fabriek verlaat, zodat eventuele gebreken direct gecorrigeerd kunnen worden. Vervolgens worden schoenen met hun bijpassende accesoires verpakt en zijn ze klaar om aan de klant geleverd te worden. De collectie van Francesco Benigno bestaat naast veterschoenen en instappers uit gespschoenen, chelsea boots en veterboots.

Francesco Benigno herenschoenen online kopen

Francesco Benigno herenschoenen vindt u online bij Van Bommel Schoenen. De verzending en het eventuele retour zenden van Francesco Bengino herenschoenen is kosteloos.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.