Clarks Desert boot heren

Desert Boot
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Clarks Desert Boot Sand
    Clarks Desert Boot Sand
    € 149,95
Desert Boot
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Clarks Desert Boot voor heren

Al sinds 1825 produceert het Engelse merk Clarks schoenen voor alledaags gebruik. Vandaag de dag is Clarks een internationale onderneming met verkooppunten in meer dan 30 landen over heel de wereld. Onder de Clarks schoenen bevinden zich een paar echte klassiekers met als bekendste schoen de Clarks heren Desert Boot. De Desert Boot voor heren is 65 jaar geleden geïntroduceerd door Nathan Clarks en is sindsdien ongekend populair. Ondertussen is de Clarks Desert Boot voor heren verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren en materialen. Maar de originele kenmerkende crêpe zool zal nooit ontbreken onder een paar Desert Boots. 

Een Clarks Original

De Clarks Desert Boot voor heren is onderdeel van de Clarks Original collectie, deze collectie staat voor een zelfverzekerde en ingetogen stijl. Daarnaast staat het merk Clarks voor kwaliteitsschoenen met een uitstekend draagcomfort. Ook staat maatschappelijk duurzaam ondernemen bij Clarks hoog in het vandaal en dragen zij graag hun steentje bij aan de wereldwijde strijd tegen de klimaatsverandering. Dit doen zij door efficiënt met energie om te gaan binnen hun bedrijf en proberen zij de hoeveelheid afval minimaal te houden. De schoenedoos waarin de Desert Boot voor heren geleverd wordt bestaat voor 95% uit gerecycled materiaal. Ook proberen zij het gebruik van chemicaliën tijdens het productieproces te minimaliseren. Draag de Clarks Desert boot voor heren in combinatie met een opgerolde broekspijp voor een nonchalante look. 

Uw favoriete Clarks Desert boot voor heren bestelt u online

In onze webshop vindt u een grote collectie herenschoenen, waarin Clarks natuurlijk niet mag ontbreken. Het meest verkochte model is en blijft toch wel de Clarks Desert Boot voor heren. Het minimalistische design in combinatie met het luxe materiaal in neutrale tint zorgt voor een stijlvolle en goed geklede uitstraling. Dit maakt de Clarks Desert Boot dan ook de ideale schoen voor de moderne man.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.