Clarks heren boots

Bootie
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Clarks Desert Boot Bordeaux
  Clarks Desert Boot Bordeaux
  € 139,95
 2. Clarks Desert Boot Midnight
  Clarks Desert Boot Midnight
  € 139,95
 3. Clarks Desert Boot Blue/Grey
  Clarks Desert Boot Blue/Grey
  € 139,95
 4. Clarks Desert Boot Cola
  Clarks Desert Boot Cola
  € 139,95
 5. Clarks Desert Boot Brown
  Clarks Desert Boot Brown
  € 139,95
 6. Clarks Desert Boot Beeswax
  Clarks Desert Boot Beeswax
  € 139,95
 7. Clarks Desert Boot Black
  Clarks Desert Boot Black
  € 139,95
 8. Clarks Desert Boot Sand
  -20%
  Clarks Desert Boot Sand
  € 139,95
 9. Clarks Desert Boot Charcoal
  -50%
  Clarks Desert Boot Charcoal
  € 129,95 € 64,98
Bootie
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Clarks heren boots

Al sinds 1825 produceert het Engelse merk Clarks schoenen voor alledaags gebruik. Vandaag de dag is Clarks een internationale onderneming met verkooppunten in meer dan 30 landen over heel de wereld. Onder de Clarks schoenen bevinden zich een paar echte klassiekers met als bekendste schoen de Clarks Desert boot. De Desert boot voor heren is 65 jaar geleden geïntroduceerd door Nathan Clarks. In de afgelopen 65 jaar blijft de Clarks boot terugkomen in het straatbeeld. De afgelopen jaren is de Clarks heren boot voor heren weer bezig aan een grote comeback. Ondertussen is de Clarks desert boot voor heren verkrijgbaar in tal verschillende kleuren en materialen. Maar de orginele kenmerkende crepe zool zal nooit ontbreken onder een paar Clarks heren boots. 

Clarks desert boot voor heren

De Desert boot is onderdeel van de Clarks Original collectie, deze collectie staat voor een zelfverzekerde en ingetogen stijl. Daarnaast staat het merk Clarks voor kwaliteitsschoenen met een uitstekend draagcomfort. Ook staat maatschappelijk duurzaam ondernemen bij Clarks hoog in het vaandel en dragen zij graag hun steentje bij aan de wereldwijde strijd tegen de klimaatsverandering. Dit doen zij door efficiënt met energie om te gaan binnen hun bedrijf en proberen zij de hoeveelheid afval minimaal te houden. De schoenen dozen van een paar Desert boots voor heren bestaan voor 95% uit gerecycled materiaal. Ook proberen zijn het gebruik van chemicaliën tijdens het productieproces te minimaliseren. De Clarks heren Desert boots zijn leuk om te dragen in combinatie met een opgerolde broekspijp.

Clarks heren boots online kopen

Clarks boots voor heren bekijkt en shopt u online bij vanbommelschoenen.nl De Clarks heren boots worden kosteloos naar u verzonden en deze kunt eventueel ook weer kosteloos naar ons retour zenden.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.