Harris veterschoenen

Aantal artikelen: 4
1010.20.0077

Harris

0347
€ 379.95 € 285.00
1000.50.0018

Harris

0272
€ 379.95 € 379.95
1010.30.0074

Harris

0291
€ 359.95 € 359.95
1010.30.0331

Harris

8181
€ 359.95 € 225.00
merk
categorie
kleur
eumaat
breedte
modelnummer

Harris veterschoenen

Klassieke veterschoenen met nieuw elan
Er zijn weinig merken op het gebied van herenschoenen die op zo'n soepele manier klassieke stijlelementen combineren met het moderne van de hedendaagse schoenontwerpers als Harris. Dit merk staat er om bekend soms bijzondere materialen te gebruiken voor haar schoenen, maar het valt ook op door het ontwerp dat uit deze Italiaanse schoenenfabriek rolt. Om op dat eerste punt terug te komen, heeft u wel eens schoenen gedragen die gemaakt zijn van pythonleer, struisvogelleer of krokodillenleer? Bij de meer exclusieve modellen van Harris is dit mogelijk. Toch liever op zoek naar een schoen die is gemaakt is van een wat gangbaarder soort leer? Harris veterschoenen zijn natuurlijk volop in deze materiaalsoort verkrijgbaar.
De Harris veterschoen, een klasse apart
Harris is zo'n merk dat kwaliteit levert zonder dit al te hoog van de toren te schreeuwen. En eerlijk gezegd is dit ook helemaal niet nodig. Als een bedrijf zulke hoge kwaliteit levert als Harris doet, dan wordt dit vanzelf opgemerkt. We zijn er dan ook trots op de schoenen van Harris te kunnen verkopen. Elk model van deze schoenenmaker levert de duurzame kwaliteit die u misschien wel zou verwachten van een bedrijf dat ooit is begonnen als fabrikant van schoenen voor het Italiaanse leger. Wat u daarbij dan misschien weer niet verwacht is dat dit merk dan verder de militaire roots helemaal achter zich heeft gelaten en dat het schoenen maakt die uitblinken door het bijzondere gevoel voor stijl.

Harris veterschoenen kopen bij Vanbommelschoenen.nl
Bent u op zoek naar zo'n mooie veterschoen van Harris? Dan hoeft u niet verder te kijken dan onze online winkel. Op Vanbommelschoenen.nl vindt u altijd een up to date assortiment schoenen van elk topmerk dat wij verkopen. En Harris mag dan misschien niet het meest bekende schoenenmerk zijn dat in onze online shop te vinden is, het is absoluut wel een van de merken die de hoogste kwaliteit leveren. Een bestelling is op Vanbommelschoenen.nl snel gemaakt, u kunt er daarbij ook zeker van zijn dat elke bestelling met zorg wordt afgehandeld. U kunt bestelde schoenen ook afhalen en betalen in een van onze fysieke winkels.