Dames teenslippers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onmisbaar in de zomer: teenslippers voor dames

Zodra de temperaturen stijgen is het weer tijd voor luchtige schoenen, slippers en sandalen. Een teenslipper mag dan ook niet ontbreken in je zomercollectie. Ideaal voor een warme zomerdag of voor op vakantie. Teenslippers worden vaak gezien als een slipper die alleen op casual gelegenheden of op vakantie gedragen worden. In ons assortiment vindt u ook vrouwen teenslippers van het merk Uzurii Luxury footwerk. Dit merk staat bekend om haar collecties met luxe versierde teenslippers voor dames. Elke teenslipper is voorzien van de mooiste steentjes en kraaltjes waardoor u teenslipper een luxe uitstraling krijgt. Het comfort van teenslipper maar wel een luxe touch.

Collectie dames teenslipper

In ons assortiment vindt u dus niet alleen casual- maar ook luxe teenslippers voor vrouwen. Als u opzoek bent naar een gekleurde slipper kunt u terecht in de collectie van Ilse Jacobsen. De teenslippers van Ilse Jacobsen zijn te herkennen aan de gebreide structuur van de slipper. Dit reliëf heeft een licht masserend effect en zorgt ervoor dat je minder snel uitglijdt. Als de bandjes van deze teenslippers te breed zijn kunnen wij deze met speciale ringetjes smaller voor u maken. Bekijk onze vrouwen teenslippers collectie van de volgende merken: 

U kunt onze collectie met dames teenslippers niet alleen online kopen maar ook in onze dameswinkel aan de Veemarktstraat in Breda.  

Dames teenslippers online kopen bij van Bommel schoenen

Heeft u een teenslipper naar keuze kunnen vinden? Bestel deze dan eenvoudig online van Bommel schoenen. U kunt er voor kiezen om het pakket thuis te laten bezorgen of af te halen bij een afhaallocatie. In onze webshop heeft u de keuze voor meerdere betaalmethodes. U kunt de dames teenslippers o.a. betalen met Afterpay. Met deze betaalmethode betaald u de teenslippers pas nadat u deze thuis op uw gemak heeft kunnen passen. Twijfelt u over de kleur of de maat? Ook dan is Afterpay een goede oplossing omdat u achteraf kunt betalen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.