Paul Green dames sandaletten

Sandalet
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Paul Green 7783 018
  -50%
  Paul Green 7783 018
  € 135,00 € 67,95
 2. Paul Green 6657 068
  Paul Green 6657 068
  € 149,95
 3. Paul Green 6938 008
  Paul Green 6938 008
  € 149,95
 4. Paul Green 6938 196
  Paul Green 6938 196
  € 149,95
Sandalet
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Paul Green dames sandaletten

De filosofie van Paul Green is om datgene te doen waar je goed in bent en dat is waarom het modemerk zich altijd volledig heeft gefocust op de productie van schoenen. En dat ze dat het beste kunnen, is ook wel duidelijk te merken wanneer je hun collectie bekijkt. Schitterende schoenen van hoogwaardige materialen die in geen enkele kledingkast zullen misstaan. Daarom vormt de Paul Green collectie ook een vast onderdeel van het assortiment op de vanbommelschoenen webshop. U kunt daar bijvoorbeeld ook de Paul Green dames sandaletten online kopen. Alle Paul Green schoenen worden gewoon hier in Europa geproduceerd (vooral in Oostenrijk) waar de arbeidsomstandigheden goed geregeld zijn. Zo weet u dus dat er niet onder erbarmelijke omstandigheden aan uw schoenen is gewerkt in een ontwikkelingsland waar zaken als arbeidsomstandigheden of het tegengaan van kinderarbeid geen hoge prioriteit hebben.

Paul Green dames sandalet assortiment

Door een blik te werpen op de Paul Green dames sandaletten collectie, ziet u meteen de verscheidenheid aan beschikbare modellen. Open sandaletten, sandalette met een hoge hak, knalrode sandalet, hak met hout look; ze staan er allemaal tussen. Om de keuze toch iets te vergemakkelijken, hebben wij het mogelijk gemaakt om op kleur, maat, wijdte en prijs te filteren. Welke sandalet het ook wordt, het zal zeker een pronkstuk worden in uw kledingkast. Wilt u toch liever nog eerst even komen passen voordat u de sandalet koopt? Dat kan. Gebruik daarvoor het reserveringsformulier op de webshop en we houden hem even voor u apart zodat u het in een van de Van Bommel winkels in Breda kunt komen passen.

Paul Green dames sandaletten online kopen

Zoals gezegd kunt u de Paul Green dames sandalet altijd eerst komen passen in de winkel. Maar indien u de schoen online bestelt en hij blijkt niet te passen dan is er geen man overboord. U kunt de schoen altijd kosteloos retourneren binnen 14 werkdagen. Zo loopt u geen risico op een miskoop wanneer de maat niet klopt.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.