Loints damesschoenen

Loints
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Loints 57903 577
  -20%
  Loints 57903 577
  € 175,00 € 139,95
 2. Loints 31080 Vierlingsbeek 719
  Loints 31080 Vierlingsbeek 719
  € 129,95
Loints
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Damesschoenen van Loints

Onder het motto "less is more" produceert Loints schoenen die mooi zijn door hun eenvoud. Loints is vernoemd naar het riviertje De Loint in de omgeving Waalwijk. Dit riviertje stond in die jaren 60 bekend om het grote aantal looierijen. Maar het begin van dit merk dateert al van ver daarvoor. Reeds in 1918 werden in een Brabants schuurtje schoenen geproduceerd. Eerst door Cornelius Klijssen en later door diens nakomelingen. Midden jaren 80 van de vorige eeuw ontwikkelde Loints de Turbo-maakwijze. Deze vorm van schoenen maken zorgde ervoor dat de drager het gevoel kreeg op blote voeten te lopen. Het draagcomfort is nog steeds een speerpunt in de bedrijfsvoering van dit Nederlandse merk. U kunt de Loints damesschoenen online bestellen op vanbommelschoenen.nl

Duurzame Loints damesschoenen

Loints damesschoenen zijn niet enkel mooi en comfortabel maar zijn ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam gemaakt. Alle stappen van het productieproces heeft het merk in eigen hand zodat zij controle hebben over de arbeidsomstandigheden en kunnen produceren volgen de strenge milieueisen. Zo wordt het stevige Noord-Europese leer bewerkt door een leerlooierij in Duitsland die als een van de schoonste ter wereld te boek staat. In het Loints damesschoenen assortiment hebben wij o.a.: 

Neem zelf een kijkje en laat uw verrassen door de eigen stijl van dit milieubewuste merk.

Loints dameschoenen online bestellen

De damesschoenen van Loints worden overzichtelijk getoond op de website van Van Bommel Schoenen. Via filters kunt u snel zoeken naar een exemplaar dat aan uw eisen voldoet en beschikbaar is in uw maat. Bestellingen vanaf 50 euro leveren wij gratis aan huis of een afhaallocatie naar wens. Mochten de schoenen niet passen of u bent om wat voor andere reden dan ook niet tevreden met uw bestelling dan kunt u de producten binnen 14 werkdagen gratis retourneren.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.