Wat maakt het verschil bij een luxe heren sneaker?

Wat maakt het verschil bij een luxe heren sneaker?

Ontdek de 5 redenen om voor een luxe sneaker te kiezen

Leuke sneakers op de webshop gezien, maar zijn ze toch nét iets boven budget? Na uren wikken en wegen weet u het even niet meer. Zijn deze sneakers het waard? Luxe sneakers zijn vaak wat duurder, maar daar haal je ook een heleboel voor in huis. In deze blog geven we 5 redenen om te kiezen voor een luxe sneaker.

1. De nieuwste technologieën 

Voordat een lijn wordt ontwikkeld, gaat er veel onderzoek aan vooraf. Een mooi voorbeeld is Xsensible. De stretchwalker wordt de meest evenwichtige schoen genoemd. Xsensible balans technologie draait hier namelijk volledig om. Dankzij het balansprincipe, dat komt van de oude traditionele Japanse houten slipper, zijn stretchwalkers evenwichtig, stabiel en dus: super comfortabel. De uitmuntende demping en goede vering zorgen ervoor dat vermoeide voeten verleden tijd zijn.

2. Unieke designs

Achter luxe merken zit een heel ontwerpteam. Neem die van Floris van Bommel, elk seizoen spotten ze welke trends er zijn en samen met een creatieve visie ontstaan hieruit ontwerpen die elke keer weer weten te verrassen. Over elk detail is helemaal nagedacht en designs zijn honderden keren aangepast tot ze helemaal perfect zijn. Zo weet u zeker dat u een eigentijdse schoen in handen heeft die helemaal past bij de mode van nu.

3. Alleen de beste materialen

Bij het uitzoeken van materialen worden de beste leersoorten en stoffen gekozen. Enkel het beste leer is namelijk goed genoeg voor de productie van luxe schoenen. Zo garanderen luxe merken dat hun schoenen gemaakt worden van de mooiste stukken leer. Veel luxe merken kiezen ook voor duurzame materialen, zoals Amabrand. Deze materialen zijn goed voor het milieu. Het kiezen van goede materialen zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw schoenen. U heeft er met de juiste verzorging zelfs jarenlang plezier van.

4. Kwaliteit

Bij het productieproces is het doel de beste kwaliteit. Veel van onze luxe merken worden zelfs nog handgemaakt, zoals Greve en Santoni. Bij Van Bommel zijn er meer dan 200 handelingen nodig voordat je een schoen hebt. Bij elke stap in het productieproces wordt er bij luxe merken veel aandacht gegeven hoe de kwaliteit op zijn allerbeste kan. Voordat de schoenen in een schoenendoos belanden, worden ze ook uitvoerig gecheckt op, je raadt het al, kwaliteit.

5. Comfort

Van een luxe merk mag je goed comfort verwachten. Veel merken maken gebruik van een zacht contrefort zodat dit fijn aanvoelt bij het lopen. Ook geven de schoenen voldoende steun zodat u minder snel last krijgt van vermoeide voeten na een wandeling. Luxe merken die hier echt in uitspringen zijn bijvoorbeeld de sneakers van H32 en Premiata.

 

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.