Trouwschoenen trend voor heren

Trouwschoenen trend voor heren

Er was eens… Een prins met de perfecte schoenen

 

Het trouwseizoen gaat weer beginnen.  Kiest u ervoor om de trends aan te houden of gaat u toch voor uw eigen stijl? Dit trouwseizoen springen er meerdere kleuren uit. Van trouwpakken tot schoenen, of toch alleen uw accessoires; de trend van 2022 is om gebruik te maken van de kleur beige, lichtroze, lichtblauw, mintgroen en lila.

Nu hoor ik u al denken: ‘Wat voor soort trouwschoenen staan er mooi onder mijn pak?’  Hierbij een aantal schoensoorten welke u onder uw pak kan dragen:

 

De instappers

Instappers zijn ideaal voor een zomersebruiloft. Als u niet van nette veterschoenen houdt, maar er toch netjes en strak uit wil zien, is dit een goede oplossing. Instappers zien er netjes maar daarnaast ook vlot uit. Daarnaast lopen ze comfortabel, dit is ideaal als u een hele dag staat.

Een voorbeeld van een leuk paar instappers zijn de beige suède Giorgio 50504 502. De beige schoenen staan mooi onder een blauw, groen, wit, taupe en tot slotte een beige pak. Gaat u liever voor een donkere schoen, kies dan voor de blauwe variant.

Instapper Giorgio 50504 502

 

Veterschoenen

Een veterschoen ziet er formeel uit. En wordt dan ook vaak gedragen onder een pak. Er zijn veel soorten veterschoenen. Te beginnen met het materiaal. Gaat u bijvoorbeeld voor gladleer, nubuck of suède? Kiest u een zwarte veterschoen of met print. De vraag die u kan stellen is: ‘Wat wil ik uitstralen.’  Draagt u een egaal pak dan is een speelse schoen mooi. Als u mee wilt gaan me de trends is de suède van Bommel SBM-30088 22-01 een mooie, beige schoen voor onder uw trouwpak.

Veterschoen van Bommel SBM-30088 22-01

 

Sneakers

Niet iedereen houdt ervan om zich formeel te kleden. Waarom in een pak trouwen als het ook gewoon in een spijkerbroek met sneakers kan. Ook dan heeft u genoeg keuzes. Wilt u  toch mee gaan met de trends, dan is de Beige Nubikk Jagger Classic 21030600 23S een mooie optie. Het is een sneaker die toch netjes oogt. En na de bruiloft kunt u ze ook nog dragen!

Sneaker Nubikk Jagger Classic 21030600 23S

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.