Maak kennis met The Hoff Brand

Maak kennis met The Hoff Brand

Even voorstellen

Ontmoet in deze blog The Hoff Brand. Dit toffe merk met unieke sneakers is nieuw in onze collectie. Hoff is een Spaans merk dat staat voor kwaliteit, geweldige ontwerpen en eerlijke prijzen. Ze stralen authenticiteit en karakter uit. Het internationale karakter vind je terug in de zolen. Deze zijn geïnspireerd op verschillende iconische plaatsen over de hele wereld. Zo zie je Buckingham terug op de zool van de Buckingham sneaker. The Hoff sneakers zijn veelzijdig, kleurrijk en apart. Het merk ontwerpt graag schoenen op een unieke wijze. Zij kiezen het pad dat nog niet eerder door andere ontwerpers is bewandeld. De wereld is hierbij hun grootste inspiratie.

Ons aanbod

In ons aanbod vindt u een paar prachtige pareltjes van The Hoff collectie. Bijvoorbeeld The Hoff Brand Baltic Triangle. Deze schoen bestaat uit cognac, groen en grijs suède met grijze mesh en wit leer. De onderkant van de zool is voorzien van een afbeelding van Baltic Triangle in Liverpool. Next up: The Hoff Brand four corners. Deze schoenen combineren twee prachtige kleuren: paars en lichtblauw. De schoen wordt rustig gehouden door de combinatie met grijze details. Op de onderkant staat in blauw 'four corners'. En dan de eerder besproken The Hoff Brand Buckingham sneakers. Deze sneaker is bijzonder door het grijze vilt in combinatie met taupe suède en blauw leer. Wat op de onderkant staat, is geen verrassing: Buckingham.

Verliefd geworden op de collectie? Begrijpelijk! Dan is het ook goed te weten dat het wordt aangeraden om een maatje groter te nemen. 

  

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.