Inspiratie en onderhoud tips voor lichtgekleurde heren sneakers

Inspiratie en onderhoud tips voor lichtgekleurde heren sneakers

Sla uw nieuwe sneakers in en zorg met de juiste onderhoudsproducten ervoor dat ze mooi licht blijven

De lente komt er aan en dat betekent dat het een ideaal moment is om alvast uw heren sneakers in te slaan. Lichte kleuren zijn voor de lente super leuk en ze geven een fris effect. De Copenhagen CPH4M Crosta is een lichtgrijze suède sneaker. Combineer met een jeans voor een sportief effect. Floris van Bommel heeft het weer goed gedaan met de 16271/00 sneaker. Deze witte leren sneakers met grijskleurige suède details zijn dankzij de subtiele kleurcombinatie toch iets spannender. Premiata Steven 1419 zijn witte sneakers met een rood hielstukje. Premiata's zijn heerlijke schoenen voro elke dag vanwege het hoge loopcomfort. 

 

Nubikk komt dit seizoen met de Jiro sneakerlijn. Nubikk Jiro Limo ll 21042302 30L is een witte sneaker met een ombre zool. Geeft toch een verrassend effect als je de trap op loopt. De Nubikk Jiro Jade 21042200 13N is een lichtgrijze sneaker met een witte rubberen zool. De Nubikk Jiro Lima is er voor de liefhebbers in het zwart. Officine Creative Kvas/001 KB59 is een witte leren sneaker met beige suède. Dit merk straal echt luxe en kwaliteit uit en dat zie je terug in het design. Het groene hielstukje en de blauwe tong geven deze schoenen een speels effect.

 

Onderhoud begint met het beschermen van uw schoenen. Dit doet u met een impregneerspray zoals de Collonil Carbon Pro spray. Deze spray is geschikt voor alle materialen en beschermt tegen vocht en vuil. Is er toch een vlekje op uw sneakers gekomen? Voor Suède en Nubuck kunt u het beste een Collonil suède nubuck box gebruiken om het vlekje weg te wrijven met het blokje. Spuit uw schoenen na de behandeling weer in met een impregneerspray. Is er met het suède nubuck blokje zelfs geen beginnen meer aan? Dan heeft u grover geschut nodig. De Collonil Sneaker White Depper is voor witte sneakers de oplossing. Te gebruiken op materialen zoals leer, textiel, canvas en zelfs op rubberen zolen.

 

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.