Deze dames sneakers zijn het snijpunt van comfort en stijl

Deze dames sneakers zijn het snijpunt van comfort en stijl

Voor comfort hoef je niet in te leveren op stijl

Ik moet veel lopen, maar mijn mooie schoenen zijn niet comfortabel. Mijn wandelschoenen staan niet mooi onder mijn jurk of rok. Bekend verhaal? Soms heb je schoenen nodig die stijlvol zijn én heel lekker lopen. Daar is deze blog voor, om inspiratie te geven door u voor te stellen aan drie modellen van onze luxe merken. 

Premiata

Premiata zijn sportieve, casual sneakers waar u lang plezier van heeft. Maar wist u ook dat deze sneakers super lekker lopen? Dit moet u zelf proberen om te weten wat we bedoelen. Premiata sneakers zijn er in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar onze huidige favoriet is de Premiata Layla 5414.

The Hoff Brand

Het nieuwe merk The Hoff Brand dat we sinds dit seizoen hebben, staat ook bekend om hun luxe sneakers met een uitmuntend loopcomfort. The Hoff Brand Nantes Brown is een bruine suède sneaker met een uitneembaar voetbed. Heeft u zelf zooltjes voor uw schoenen? Dan kunt u deze in uw zooltjes leggen voor optimale steun.

Xsensible

Xsensible is hét merk voor comfortabele schoenen waar u urenlang op kan lopen zonder enige ongemakken te ervaren. Sinds kort hebben ze nu ook een trendy-lijn: Next generation. Deze stijlvolle sneakers staan ook super mooi onder een vrouwelijke jurk of rok.

 

 

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.