De leukste herfsttrends voor dames

De leukste herfsttrends voor dames

Trends van vroeger, blijvende trends of toch iets nieuws. Elk jaar komt er wel iets bij waarvan u denkt: ‘nooit gedacht dat dit een trend zou worden’. Neem nu regenlaarzen. U hoeft ze niet alleen in het bos of tijdens de regen te dragen, maar draag het wanneer u dat wilt. Het is heel normaal en modieus om ze op een normale doordeweekse dag te dragen. Het staat nog leuk ook! Wat ook veel voorbij komt is zijn hoge platforms, ook wel een verhoogde loopzool. Het is terug te zien op enkellaarsjes, sneakers en booties. Naast deze twee leuke trends zijn er nog meer opties:

1. Hoge laarzen

Dit soort laarzen komen elk jaar terug. Toch kunt u kiezen tussen verschillende soorten hoogtes. Gaat u voor over de knie of onder de knie laarzen en wordt het stoer leer of het zachtere suède? Hoge laarzen zijn heerlijk warm met het wat koudere weer. Neem nu de Lamica Emma Blu; de haklaars is van buiten aangekleed met de zachte stof velour. Hierdoor krijgt u zeker geen koude benen! Naast de fijne stof maakt de blauwe kleur en de bruine blokhak de laars helemaal af. Bekijk hier de aanvideo om de laarzen beter te bekijken!

Blauwe haklaars dames

2. Retro sneakers

We gaan terug de tijd in! We pakken een trend op met schoenen die al eerder in de mode zijn geweest, ze worden retro sneakers genoemd. Misschien is het u niet ontgaan; Gigi hadid ging viraal met haar retro sneakers. Waarom ze opvallen is omdat het simpele, goedkope schoenen zijn die een extra touch geven aan uw outfit. De Hoff Chinatown is een mooi voorbeeld van een retro sneaker. Toch zit er een element van deze tijd erin, namelijk een felle groen en roze kleur. Bestel gerust een maatje groter, want deze sneaker valt klein uit. Wilt u toch iets meer retro terug zien. Dan kunt u kiezen voor de sportschoenen van vroeger met een modieuze stijling. Ziet de Nubikk Ross nomad 21061200 16X er niet heel mooi en comfi uit? Dat het zo’n comfortabele sneaker is komt door het extra dempend voetbed van memory foam. Dit moet toch in uw schoenenkast staan!

retro sneakers hoff Retro sneakers nubikk

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.