Schoentoebehoren: Schoenspanners, veters & schoenlepels

Schoen toebehoren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Van Bommel Van Bommel 21
  van Bommel Van Bommel 21
  € 4,50
  Maten
 2. Collonil Laarzenspanner Pro Jet
  Collonil Laarzenspanner Pro Jet
  € 14,50
 3. Nico Schoenspanner dames
  Collonil Schoenspanner dames
  € 8,95
Schoen toebehoren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Maak je schoencollectie compleet met schoentoebehoren

Bij een paar nieuwe schoenen horen ook de juiste schoentoebehoren. Of u nu op zoek bent naar een extra paar veters, een schoenlepel of een schoenspanner bij van Bommel schoenen bent u aan het juiste adres. Heeft u schoenen die u niet makkelijk aan krijgt? Maak dan gebruik van een schoenlepel, de schoenlepel zorgt ervoor dat u uw schoenen gemakkelijker aan kan doen. Voor mensen die minder goed kunnen bukken hebben wij ook lange schoenlepels in het assortiment.  

Een onmisbaar schoenaccessoire: de schoenspanner

De schoenspanner is een product dat iedereen in huis zou moeten hebben. Een houten schoenspanner zorgt ervoor dat je nieuwe schoenen zijn vorm behouden door de loopplooien te verminderen en vocht op te nemen uit de schoenen. De schoenspanners zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zorg ervoor dat u de juiste maat schoenspanner besteld, als de schoenspanner te klein is heeft het geen zin om deze te gebruiken. Heeft u advies nodig bij de aankoop van schoenspanner? Neem dan contact op met onze klantenservice In ons assortiment hebben vindt u:

Niet alleen voor herenschoenen maar ook voor pumps en laarzen hebben wij geschikt schoenspanners. Door schoenspanners in uw pumps te gebruiken worden loopplooien verminderd. Voor laarzen hebben wij speciale laarzenspanners, deze spanners zorgen ervoor dat de schachten van de laarzen goed overeind blijven staan.

Veters in alle kleuren

Bent u op zoek naar veters in een bepaald kleur voor uw schoenen? Dan bent u bij van Bommel schoenen aan het juiste adres. Wij verkopen veters in verschillende kleuren en lengtematen. Ook de bekende blauwe Floris van Bommel veters kunt u bij ons kopen.

Bestel de juiste schoentoebehoren online bij van Bommel schoenen

Als u uw keuze heeft gemaakt in ons assortiment met schoentoebehoren bestel u eenvoudig online bij van Bommel schoenen. Als u de bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst heeft u het pakket de volgende dag al in huis.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.